Har og coca cola

Min niece elsker især at lege med hår, du kan strejke hende i dagevis og kamme dit hår. Hun er også involveret i dette, der ønsker at gøre hele udseendet dejligt, kan hun lave en fletning mere end et dusin gange, hver gang hun spiser en hårtørrer enhed eller tapper det. Meget kære skole forestillinger og forberedelse til dem. Hendes nylige oprettelse af prinsesse Joke var både underholdende og jeg vil gerne have en perfekt frisure og kjole. I en central rækkefølge indblandede min mor hende med flere fletninger med bånd i dem. Senere sagde denne fremragende elleveårige nej nej og endnu en gang nej. Jeg bliver pænere på steder ... og det startede. Fyrre og fem minutter overclocking også deres modellering. Hun så smuk ud som en god prinsesse. Men som det er tilbage med aristokratiet, ændrede hun sig ganske hurtigt. Det betyder ikke, at omkring to timer er gået siden begyndelsen af at lære om arbejde. Uventet ... helt ændrede visionen, og i sin stil gik det næsten ingenting som "ikke, jeg vil ikke, hvor jeg ikke minder om aristokrater, hvad mange af hendes tjenere". Hun opfandt en ny frisyre, fastgjorde hendes hår i ansigtet af en løs coca. Heldigvis har vi lige som hun skabt tidligere, kunnet klæbe hendes hår, så sammen gik vi også hurtigt. Hendes mor fra nogen side af mig og fra de næste tyve blev skabt.

Tjek hvor du skal købe hårnåle