Kaemning af har i en kurv

Min niece er meget eftertragtet med hår, du kan slog hende og børste håret i dagevis. Samtidig er hun virkelig involveret, der ønsker at få alt til at blive perfekt, kan hun lave en fletning et dusin gange, lægge hårtilbehør på dem eller klemme dem. Han kan godt lide skolens forestillinger og komme til dem. Hendes rolle som Principal Joker er desuden originalt, og jeg vil gerne have en perfekt frisure og outfit. I en central orden har min mor flettet hende meget fletninger med bånd, der er knyttet til dem. Efter et øjeblik sagde den charmerende pige nej nej, ikke engang igen. Jeg vil se pænere ud i krøllet hår ... og det startede. Femogfyrre minutter af overclocking ud over deres stabling. Hun så aristokratisk ud som en stor dronning. Men hvordan hun forbliver hos aristokraterne, ændrede hun hurtigt nok. Herunder den sidste, har det været omkring to timer siden produktionsstart. Overraskende .... fuldstændig ændret konceptet, og ligesom hende det lød lidt ligesom "noooo, jeg ikke chcęęęę, da prinsessen ikke kan huske, hvad hendes high-slave". Hun opfandt en ny frisyre, fastgjorde hendes hår i en løs kokosituation. Ved brylluppet, som jeg skrev tidligere, er vi allerede praktiseret med at planlægge hendes hår, og den sidste gik helt hurtigt. Hendes mor var på den ene side også klar til den næste.

Jeg anbefaler bubu-store hårklip