Medium skygget har

Min niece elsker især at lege med hår, du kan slog hende i dage, kam og har det til hensigt. Samtidig er hun ordentlig involveret, som ønsker at få det til at se perfekt ud, kan hun arrangere en fletning et dusin gange, og sætter hårtørrere på det hele tiden eller klip på det. Den mest craves skole spiller og udfører til dem. Hendes skabelse, prinsesse Joker, er gammel og sjov og krævede en perfekt frisure og tøj. Først gik min mor i et par fletninger med bånd monteret i dem. Så sagde den smukke pige nej nej og endnu en gang nej. Jeg vil vente langt væk i værelserne .... og det er begyndt. Femogfyrre minutters filmoptagelse ud over deres modellering. Hun så smuk ud som en dronning. Men når hun er med aristokraterne, ændrede hun sig hurtigt nok. Ikke på den kendsgerning, at det i begyndelsen af at sætte sig i kunst, har det allerede været over to timer. Uventet ... det ændrede helt ideen, og i sin stil lød det lidt så "nej, jeg vil virkelig ikke, hvor jeg ikke minder om aristokrater, hvilket hun meget gør". Hun opfandt en ny frisure, hendes hår blev bundet i opførelsen af en løs coca. Selvfølgelig, som hun skabte ovenfor, har vi allerede erfaring med at lægge hendes hår, så det gik meget glat. Hendes mor, på min egen side, var jeg også lavet af i et andet øjeblik.

De bedste hårnåle til piger